TUKIYHDISTYKSEN KEVÄÄN RISTEILYT, ILMOITTAUDU PIAN MUKAAN!

3.4.2023

Toukokuussa tarjolla kaksi risteilyvaihtoehtoa, Turusta Tukholmaanpäin perinteinen yön yli reissu Baltic Princessillä ke-to 10.–11.5. sekä päiväreissu Tallinnaan ti 30.5. Viking XPRS-laivalla. Bussiyhtiönä nyt Ventoniemi, missä saatavilla kunnon invabussi! Valitettavasti sekä laivayhtiön että bussien hinnat ovat taas nousseet syksystä, yritämme hankkia vielä avustuksia, mikä laskisi hintoja! Reissujen hinnat riippuvat lähtijöiden ja ohjaajien määrästä, sekä mahdollisista avustuksista.

Baltic Princess ke-to 10.-11.5.2023 Turku-Kapellskär-Turku
Lähtö Turun satamasta keskiviikkona klo 18.30 ja palaa torstaina takaisin klo 16.30. Pysähdymme menomatkalla perinteisesti Forssan Autokeitaalla, jossa ruokailu, jaloittelu ja vessakäynti mahdollista. Iskelmäkeskiviikko-risteily kyseessä! Iskelmä Host pitkän linjan radiojuontaja Hannu Aholaita, tanssiorkesterina Sinitaivas sekä tähtiartistina Ressu Redford!!
Hinta: Tukiyhdistyksen jäsenille 155–185€ ja muille 170-195€. Hinta sisältää kuljetuksen Ventoniemen busseilla Turun satamaan, risteilyn A-luokan ikkunallisessa hytissä, meriaamiaisen, paluupäivänä buffetruokailun, ohjaajien ja matkanjohtajan palvelut. Hinta tarkentuu, kun lähtijämäärä selvillä (edullisinta, jos saamme yli 70 lähtijää!).
Lähtöaikataulu: Risteilylle lähtö tapahtuu n. klo 13–14 Hämeenlinnasta. Lähempänä risteilyä tulee reissukirje, josta saat tarkemmat tiedot lähtöajoista ja -pysäkeistä yms. Passi tai kuvallinen henkilökortti on oltava mukana reissussa.
Ilmoittautumiset viimeistään 7.4.2022 joko sähköpostitse minna.juuriojasalo@gmail.com tai puhelimitse 050 3445430. Ilmoittautuminen on sitova, ilmoittautumisaikataulu on laivayhtiön puolesta niin tiukka, että peruutuksista peruutuskulu on risteilyn hinta. Pyörätuolipaikkoja rajallinen määrä, laivassa 3 invahyttiä ja nämä meille varattu. Reissuun lähdössä invabussi ja toinen tavallinen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Matkasta tulee lasku toukokuun aikana ja se on tarvittaessa saatavissa kahteen erään.


Päiväristeily Tallinnaan ensimmäisen kerran yhdistyksen historiassa, lähde mukaan! Aamulla aikaisin lähtö ja saman päivän iltana paluu.
Reissuun varattuna Ventoniemen 42-paikkainen invabussi, joka keräilee lähtijät Hämeenlinnasta n. klo 7.30 tuntumassa. Viking XPRS lähtee Katajanokalta klo 10.30 ja on klo 13 Tallinnan satamassa. Klo 10.30 laivassa on brunssibuffet ruokajuomineen varattuna meille.
Halukkaat voivat lähteä Tallinnaan ostoksille tai nauttimaan toivottavasti jo kesäisestä päivästä Viron pääkaupungissa. Päivää voi viettää myös laivassa, mistä löytyy kaikki ison laivan ostospaikat, monenlaista musiikkia ja herkullista ruokaa seisovasta pöydästä. Laiva lähtee klo 17 takaisin Helsinkiä kohti ja päivällisbuffet on varattuna klo 17. Laiva on Helsingissä klo 19.30 ja bussilla Hämeenlinnassa olemme noin klo 21–21.30.
Meillä on yksi invahytti varattuna risteilyn ajaksi yhteiseen käyttöön, mutta muuten vietämme aikaa ”kansipaikoilla”. Halutessasi voimme varata lisähintaan sinulle oman hytin päivän ajaksi. Passi tai kuvallinen henkilökortti on oltava mukana reissussa. Esiintyjänä on Weranta, viiden musiikin ammattilaisen tanssiorkesteri, jota yhdistää halu tuottaa elämyksiä yleisölle aina tinkimättömästi. ”Nuorekkaalla ja mukaansa tempaavalla otteella Weranta on kehittämässä tanssikulttuuria nyt ja tulevaisuudessa.”
Risteilyn hinta on noin 125-140e sisältäen edestakaisen matkan Hämeenlinnasta Helsinkiin Ventoniemen invabussilla, brunssibuffet sekä päivällisbuffet ruokajuomineen sekä ohjaajien että matkanjohtajan palvelut. Rajallinen määrä paikkoja bussissa ja lähtijöitä tarvitaan vähintään 25, jotta reissu toteutuu. Hinta tarkentuu lähtijämäärän mukaan; jos bussi saadaan täyteen, on reissu edullisempi kaikille.
Ilmoittautumiset viimeistään 7.4.2022 joko sähköpostitse minna.juuriojasalo@gmail.com tai puhelimitse 050 3445430. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Saat ilmoittautumisajan jälkeen vahvistuksen reissusta sekä reissukirjeen, mistä löytyy tarkemmat lähtöajat ja -paikat. Matkasta tulee lasku toukokuun aikana ja se on saatavissa tarvittaessa kahteen erään.
REISSUTERVEISIN Hämeenlinnan Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry
MINNA JUURI-OJA